miercuri, 9 iunie 2010

Back...from outta space!!!

Lume, lume, soro lume! Ohoho..ma uit cu mare mirare la data ultimului post! Uaaau...de mult n-am mai scris pe aici! S-au intamplat multe lucruri frumoase incepand cu mersul la mare apoi cu pleacarea la Madrid( care a fost scurta dar super ) si apoi ziua mea ( care a fost one of the BEST - prietenii stiu de ce :) ) !!! Dar cea mai "frumoasa" parte a fost scrierea licentei...Mama ei de licenta, ca ne-a mancat zilele...Dar terminam noi...si ne facem mari!
Zilele aceastea vor fi cam pline de repetitii , de invatat pentru istoria teatrului si alte combinatii. Pana una alta, va anunt ca duminica seara, pe 13, la Teatrul Evreiesc de Stat, se joaca "Magicianul din Lublin" , luni de la orele 19(cred) va asteptam la sala Rapsodia, la spectacolul Piateta de Carlo Goldoni. Spectacolul se va juca in cadrul Festivalului de Teatru Hyperion.
Marti seara...tot de la orele 19:00 (cred - ca nu s-a fixat inca ora exacta) la UNATC va asteptam la examenul de regie anul 2 cu piesa Henric al IV-lea!
Deci, dupa cum spuneam, vor fi cateva zile pline, dar asa este frumos si bine, asa ca, de aveti timp, ne vedem la teatru!
Sa aveti o zi frumoasa si "o noapte furtunoasa" ;).

3 comentarii:

silvia spunea...

Chiar ma gandeam cand o sa mai scrii :D Mai dadeam un ochi pe blogul tau si nimic :( Bravo tie ca ai putut sa le faci pe toate si inca mai ai energie :D La multi ani de acum inainte, sa ramai cu muzica buna in urechi si cu glumitele in cap :P Multa bafta cu licenta :* La anul ma asteapta si pe mine, si cand ma gandesc ca o sa scriu totul in engleza, ca deh, am vrut Studii Americane si acolo se preda totul in engleza..:P Sa te bucuri de piesele de teatru si.....poate pui niste poze din aventura asta nebuna pe care ai trait-o :D

p.s: Uelcam Bec! :P :))

Catalin Stelian spunea...

Hehe,,,sa ai spor la scris licenta !!! E senzatie sa o scrii in engleza. De nu reusesti da-i pe google translate si gata!!! MULTAM DE GANDURILE BUNE!!!
TE PUP!

Anonim spunea...

sall, as vrea sa te intreb ce se mai intampla cu sezonu 4 din NNP?
succes cu scrierea licentei