joi, 1 octombrie 2009

Nimeni nu-i perfect! Noul sezon.

Dupa cateva verificari am aflat ca serialul " Nimeni nu-i perfect " va incepe pe 8 octombrie de la orele 21:30 si va tine ceva mai mult, aproximativ 40 de minute.Serialul va fi difuzat o data pe saptamana.Mai jos va ofer si o scurta prezentare a primului episod :
" Eva vrea să se angajeze ca asistentă a unui renumit designer de modă, iar Simona şi Bianca vor să scrie un articol despre manechinele care suferă de anorexie sau bulimie. Pentru a se documenta cât mai bine, fetele decid să intre în lumea modei, însă socoteala de acasă nu se prea potriveşte cu cea din târg. Dan şi Vali se tachinează care dintre surorile Predescu este mai frumoasă. Fiecare este de părere că soţia lui este mai atrăgătoare. Dar, pentru a lămuri situaţia, cei doi organizează Miss surorile Predescu 2009 la cafenea. " (sursa - www.port.ro)

Ce fac insa Bobo, Oaky si Cristi...surprize surprize :D .

Vizonare placuta !!!


2 comentarii:

Alexa Dogaru spunea...

Heey! Nu`i corect! Vroiam sa stiu ce fac BoBo,Oaky si Cristi ... :-w
Oricum, pe 8 octombrie la 21:30 o sa fiu cu ochii`n Tv.
Ma facusi curioasa. :P

Ciprian spunea...

Am vizionat o secventa pe antena 1,cu domnul Dragos Mostenescu,in care spunea ca va juca intr-un nou serial de divertisment.Am o intrebare: tu,sau altcineva din ''NNP'' va fi in acel serial?Multumesc.